Την καλύτερα ψηστιέρα να έχεις, το ψάρι θα επιμένει να κολλάει πάνω στην σχάρα ή την πέτρα. Σπαστικό ε; Πάρα πολύ. Και ποιος δεν θέλει να βγάλει από τη σχάρα ολόκληρο το ψάρι κι όχι κομματάκια; Ο σεφ Michael Cimarusti ορκίζεται σε αυτό το προϊόν που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας. Tη μαγιονέζα. Μια λεπτή […]
Την καλύτερα ψηστιέρα να έχεις, το ψάρι θα επιμένει να κολλάει πάνω στην σχάρα ή την πέτρα.
Σπαστικό ε;
Πάρα πολύ. Και ποιος δεν θέλει να βγάλει από τη σχάρα ολόκληρο το ψάρι κι όχι κομματάκια;
Ο σεφ Michael Cimarusti ορκίζεται σε αυτό το προϊόν που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας.
Tη μαγιονέζα. Μια λεπτή επίστρωση εμποδίζει το ψάρι να κολλήσει στη σχάρα και του προσθέτει ένα όμορφο καφέ χρώμα όταν ψηθεί.
Δείτε το βίντεο στο 03.47.
Δείτε ακόμη:
Αυτό που πρέπει να κάνετε, κάθε φορά που μαγειρεύετε ψάρια