Υπάρχουν καλά και… κακά λεμόνια.
Κάποια, βγάζουν ικανοποιητική ποσότητα χυμού ενώ άλλα είναι πολύ σκληρά και στύβοντάς τα απογοητευόμαστε, αφού ο χυμός τους είναι ελάχιστος.
Παρά το γεγονός ότι πολλά λεμόνια είναι σκληρά και είναι δυσκολότερο να πάρουμε το χυμό τους, μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω tip και να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο με μια απλή κίνηση.
Απλά, βάλε το λεμόνι στον πάγκο της κουζίνας σου και πλάσε το ελαφρά με το χέρι σου.
Η πίεση που θα δημιουργηθεί από την κίνηση του χεριού σου, θα ανοίξει όλους τους εσωτερικούς θύλακες του λεμονιού.
Με τον τρόπο αυτό θα μπορείς να έχεις την μέγιστη ποσότητα χυμού που μπορεί να δώσει το λεμόνι.
Όταν το κόψεις και το στύψεις θα διαπιστώσεις άμεσα την εντυπωσιακή διαφορά.
Δείτε ακόμη: