Τα μπισκότα σοκολάτας είναι πάντα μία καλή ιδέα για γλυκό! Επειδή όμως είναι καλοκαίρι και πάντα θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ, βρήκαμε την τέλεια συνταγή που δεν χρειάζεται αλεύρι. Θα είναι έτοιμα σε σχεδόν μισή ώρα και θα γίνουν τα αγαπημένα σου: Υλικά: 2 ½ φλιτζάνια ζάχαρη άχνη ¾ φλιτζανιού κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη ¼ […]
Τα μπισκότα σοκολάτας είναι πάντα μία καλή ιδέα για γλυκό!
Επειδή όμως είναι καλοκαίρι και πάντα θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ, βρήκαμε την τέλεια συνταγή που δεν χρειάζεται αλεύρι.
Θα είναι έτοιμα σε σχεδόν μισή ώρα και θα γίνουν τα αγαπημένα σου:
Υλικά:
2 ½ φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
¾ φλιτζανιού κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
¼ κ.γ αλάτι
4 ασπράδια αυγών
½ κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
1 ½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 180 βαθμούς Κελσίου και στρώσε στο ταψί σου αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη ζάχαρη με το κακάο και το αλάτι.
Έπειτα ρίξε μέσα τα ασπράδια, το εκχύλισμα βανίλιας και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακάτεψε τα και πάλι όλα μαζί.
Με ένα κουτάλι της σούπας πάρε από το μείγμα λίγο λίγο και φτιάξε τα μπισκότα.
Βάλε τα στο ταψί σου και άφησε τα να ψηθούν για περίπου 10-12 λεπτά.
Διαβάστε ακόμα: