Δώσε γεύση από ροδάκινο στις βραδιές με τους φίλους στην βεράντα, σερβίροντας ένα υπέροχο σπιτικό Bellini. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προτείνει ένα cocktail τόσο εύκολο και γρήγορο στην παραγωγή του, που θα σε ενθουσιάσει! Υλικά Συνταγής 2 ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα 250 ml πολύ παγωμένο Prosecco σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο 2 φραμπουάζ 2 […]
Δώσε γεύση από ροδάκινο στις βραδιές με τους φίλους στην βεράντα, σερβίροντας ένα υπέροχο σπιτικό Bellini.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προτείνει ένα cocktail τόσο εύκολο και γρήγορο στην παραγωγή του, που θα σε ενθουσιάσει!
Υλικά Συνταγής
2 ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα
250 ml πολύ παγωμένο Prosecco
σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο
2 φραμπουάζ
2 σταγόνες λεμόνι
2 πρέζες ζάχαρη
τριμμένο πάγο
Εκτέλεση
Για το κοκτέιλ bellini, πλένουμε πρώτα και ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.
Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.
Διαβάστε ακόμα: