Η μυρωδιά που αφήνει το σκόρδο στα χέρια μετά από το μαγείρεμα ενός φαγητού είναι πολύ έντονη και ενοχλητική. Υπάρχει όμως ένα αγαπημένο φαγώσιμο του καλοκαιριού που μπορεί να σας απαλλάξει μέσα σε πολύ λίγη ώρα. Ο λόγος για την ντοματούλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μια ντομάτα και να […]
Η μυρωδιά που αφήνει το σκόρδο στα χέρια μετά από το μαγείρεμα ενός φαγητού είναι πολύ έντονη και ενοχλητική.
Υπάρχει όμως ένα αγαπημένο φαγώσιμο του καλοκαιριού που μπορεί να σας απαλλάξει μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
Ο λόγος για την ντοματούλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μια ντομάτα και να την τρίψετε καλά στα χέρια σας.
Στη συνέχεια ξεπλύντε τα και η δυσάρεστη μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί!
Η χρήση της ντομάτας είναι πολύ πιο αποτελεσματική από το συνεχές πλύσιμο των χεριών με κρεμοσάπουνο.
Δείτε ακόμη: