Έχεις ραντεβού για δείπνο με τον αγαπημένο σου στο σπίτι. Έχεις μαγειρέψει και έχεις στολιστεί σαν φρεγάτα τον δεκαπενταύγουστο στην Τήνο. Τέλεια! Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις στα λίγα λεπτά που σου απομένουν πριν έρθει, αλλά ξαφνικά το σύμπαν καταρρέει. Έχεις ξεχάσει να παγώσεις το κρασί. Δεν θέλεις αυτή η μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει την […]
Έχεις ραντεβού για δείπνο με τον αγαπημένο σου στο σπίτι. Έχεις μαγειρέψει και έχεις στολιστεί σαν φρεγάτα τον δεκαπενταύγουστο στην Τήνο. Τέλεια! Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις στα λίγα λεπτά που σου απομένουν πριν έρθει, αλλά ξαφνικά το σύμπαν καταρρέει. Έχεις ξεχάσει να παγώσεις το κρασί. Δεν θέλεις αυτή η μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει την τέλεια βραδιά. Τί κάνεις;
Μην αγχώνεσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 3 λεπτά! Η λύση είναι απλή: Πάρε μια σαμπανιέρα, γέμισέ την με νερό, πάγο και αλάτι, βάλε μέσα το μπουκάλι και στη συνέχεια τοποθέτησέ την για μερικά μόνο λεπτά μέσα στο ψυγείο. Το λευκό, όχι το κόκκινο κρασί! Μόνο το λευκό πίνεται δροσερό, ενώ το κόκκινο θα πρέπει να σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου. Τώρα όλα είναι έτοιμα… Και καλή διασκέδαση…