Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κακλαμάνης: Πιθανή η υποψηφιότητα Μπακογιάννη για την Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Πιθανή η υποψηφιότητα Μπακογιάννη για την Αθήνα

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε πως «ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας». Συμπλήρωσε παράλληλα ότι «η ΝΔ θα στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες, θα εκπλαγείτε όταν έρθει η ώρα», ενώ για τον Γιώργο Πατούλη είπε «ότι θα […]

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε πως «ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας». Συμπλήρωσε παράλληλα ότι «η ΝΔ θα στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες, θα εκπλαγείτε όταν έρθει η ώρα», ενώ για τον Γιώργο Πατούλη είπε «ότι θα είναι παρών στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τη θέση.

Τέλος, όσον αφορά στον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό, ανέφερε ότι «πρόκειται για κυβέρνηση μεγάλης εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτηρίζοντας παράλληλα εκτός γραμμής τις δηλώσεις ορισμένων στελεχών της ΝΔ περί «”ελαττωματικών ιδεών της Αριστεράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Χτύπησαν» τη σελίδα της ΔΕΗ οι Anonymous Greece

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις