Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αριστείδης Φλώρος: Η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε ανήκει… σε άλλον!
ΕΛΛΑΔΑ

Αριστείδης Φλώρος: Η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε ανήκει… σε άλλον!

  Απίστευτη αποκάλυψη για την εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Τάσος Τέλλογλου η εξέταση ανήκει σε άλλον άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα. Ο 39χρονος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί εκ νέου, μετά τη σύλληψή του […]

 

ΦΛΩΡΟΣ2

Απίστευτη αποκάλυψη για την εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Τάσος Τέλλογλου η εξέταση ανήκει σε άλλον άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί εκ νέου, μετά τη σύλληψή του χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, στις φυλακές της Χαλκίδας.

Σημειώνεται επίσης πως υπάρχει και δεύτερο έγγραφο το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείο στο οποίο πιστοποιείται η πάθηση.

Ο γιατρός που υπογράφει και το συγκεκριμένο έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του. Υπογραμμίζεται πως το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού.

flwrosv02

Συγκεκριμένα, η γιατρός Καλλιρόη Λάμπρου δήλωσε ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Φλώρο!

Η κ.Λάμπρου φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» , όμως όπως αναφέρει αυτή η υπογραφή είναι πλαστή.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής: «Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωρίζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».

 Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου»

Η υπόθεση αποφυλάκισης του Φλώρου πήρε νέα τροπή αργά το βράδυ της Παρασκευής καθώς ο 39χρονος επιχειρηματίας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βούλας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, μετά από πληροφορίες των αρχών που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή για να διασφαλίσουν ότι ο Φλώρος δεν θα διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει το Ψυχικό ως τόπο κατοικίας του, ωστόσο βρέθηκε στο σπίτι φίλης του στη Γλυφάδα, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές.

Λίγο μετά η προσαγωγή έγινε σύλληψη μετά τη συνεδρίαση με διαδικασίες εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βούλευμα αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου μετά την έφεση που ασκήθηκε σε αυτό.

Ο Αρ. Φλώρος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας, μια απόφαση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε ακόμη:

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις