Μια μακαρονάδα με σάλτσα ωμή, δύο υλικών. Υλικά Μακαρόνια 1 ώριμη ντομάτα λίγη φέτα ρίγανη (προεραιτικά) ελαιόλαδο Εκτέλεση Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα σουρώνετε. Σε ένα μούλτι, χτυπάτε τη ντομάτα ωμή, αφού πρώτα την έχετε ξεφλουδίσει κι έχετε αφαιρέσει τα σποράκια, μέχρι να γίνει πολτός. Σε ένα πιάτο σερβίρετε […]
Μια μακαρονάδα με σάλτσα ωμή, δύο υλικών.
Υλικά
Μακαρόνια
1 ώριμη ντομάτα
λίγη φέτα
ρίγανη (προεραιτικά)
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα σουρώνετε.
Σε ένα μούλτι, χτυπάτε τη ντομάτα ωμή, αφού πρώτα την έχετε ξεφλουδίσει κι έχετε αφαιρέσει τα σποράκια, μέχρι να γίνει πολτός.
Σε ένα πιάτο σερβίρετε τα μακαρόνια, περιχύνετε με τον πολτό ντομάτας, προσθέτετε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και τρίβετε τη φέτα.
Όποιος επιθυμεί, βάζει ρίγανη.
Δείτε ακόμη:
Τόλμησέ το! Το υλικό που δεν έχεις δοκιμάσει στα μακαρόνια