Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Όσα υπόσχομαι στον εαυτό μου για τη νέα σεζόν
ΓΥΝΑΙΚΑ

Όσα υπόσχομαι στον εαυτό μου για τη νέα σεζόν

Λοιπόν, οι διακοπές τελείωσαν και όλοι καθίσαμε ξανά στο γραφείο. Άλλοι ανανεωμένοι και άλλοι όχι. Σίγουρα όμως όλοι σκεφτήκαμε στις διακοπές για τη νέα σεζόν και υποσχεθήκαμε –για ακόμη μία φορά- στον εαυτό μας πώς θα τηρήσουμε τα… υπεσχημένα. Προτού, λοιπόν, η φθινοπωρινή ρουτίνα μας ρουφήξει, σας ξαναθυμίζουμε κάποια τουλάχιστον από αυτά που πρέπει να […]

Λοιπόν, οι διακοπές τελείωσαν και όλοι καθίσαμε ξανά στο γραφείο. Άλλοι ανανεωμένοι και άλλοι όχι. Σίγουρα όμως όλοι σκεφτήκαμε στις διακοπές για τη νέα σεζόν και υποσχεθήκαμε –για ακόμη μία φορά- στον εαυτό μας πώς θα τηρήσουμε τα… υπεσχημένα. Προτού, λοιπόν, η φθινοπωρινή ρουτίνα μας ρουφήξει, σας ξαναθυμίζουμε κάποια τουλάχιστον από αυτά που πρέπει να τηρήσετε.

Ταξίδια

Σίγουρα αυτές τις εποχές το ένα ταξίδι τον μήνα μοιάζει ανέφικτο, ωστόσο βάλτε στο μυαλό σας και δρομολογήστε το οικονομικά μια καλή απόδραση τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα. Προσφορές υπάρχουν, εντός και εκτός Ελλάδας, και όσο πιο νωρίς το κανονίσετε, τόσο πιο οικονομικά θα σας έρθει.

Γυμναστική

Ξοδεύεις τουλάχιστον 5 ώρες την εβδομάδα στο facebook, δώσε 2 στο γυμναστήριο. Μπορείς.

Διατροφή

Δεν λέμε να το δεις μοναστηριακά. Ωστόσο το 5 μέσα, 2 έξω είναι εφικτό. Δηλαδή πέντε ημέρες προσοχή και δύο ημέρες που θα επιτρέπονται οι παρεκτροπές. Μικρές όμως, εσείς ξέρετε.

Νέα ενδιαφέροντα

Μια αλλαγή στις ασχολίες μας πάντα λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία μας. Δεν χρειάζεται κάτι βαρετό, ούτε κάτι ακριβό. Χορός, ξένες γλώσσες, διάβασμα ή τέλος πάντων κάτι δημιουργικό…

Χρήματα

Πονεμένη ιστορία, ούτως ή άλλως. Αν το ψάξεις όμως, σίγουρα κάπου θα κάνεις τις ατασθαλίες σου, που μπορείς να μετριάσεις.

Ψυχολογία

Η ζωή σε κάθε περίπτωση θα πάρει τον δρόμο της. Το αν εσύ είσαι και κατσούφης, λίγα της λέει. Οπότε καλή διάθεση και μην μένεις στο σπίτι. Δεν χρειάζεται κάθε φορά να ξοδεύεις πολλά λεφτά. Και το απογευματινό σουλάτσο στο κέντρο της πόλης όμορφο είναι και θα σε ανανεώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξαναβρίσκοντας τη φόρμα μας μετά τις διακοπές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις