Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δύο φορές πήγαν οι αστυνομικοί στην Πειραιώς για να συλλάβουν τη Ζαχαράκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο φορές πήγαν οι αστυνομικοί στην Πειραιώς για να συλλάβουν τη Ζαχαράκη

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η κόντρα της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη με τον Κώστα Βαξεβάνη Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη η κυρία Ζαχαράκη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη για τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενη στον εκδότη είπε ότι «είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του […]

ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η κόντρα της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη με τον Κώστα Βαξεβάνη

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη η κυρία Ζαχαράκη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη για τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενη στον εκδότη είπε ότι «είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη».

Στην εκπομπή παρενέβη ο Κώστας Βαξεβάνης λέγοντας ότι δεν υπάρχουν καταδίκες εναντίον του, ενώ χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος της κυρίας Ζαχαράκη, ζητώντας τη σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 6 το απόγευμα πήγαν στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς αστυνομικοί για να συλλάβουν την κυρία Ζαχαράκη, η οποία όμως δεν ήταν εκεί. Οι αστυνομικοί πήγαν ξανά στις 8 το απόγευμα, αλλά επίσης δεν βρήκαν εκεί τη Σοφία Ζαχαράκη.

Λίγο αργότερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ προσήλθε στα γραφεία του κόμματος, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και, όπως ανέφεραν πηγές της ΝΔ, την ενημέρωσε πως «η καταζητούμενη από την ΕΛ.ΑΣ. αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος για την περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση την αναζητεί».

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά κάποιος αστυνομικός και η κυρία Ζαχαράκη αποχώρησε από τα γραφεία της ΝΔ μετά τις 12 και αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Δείτε ακόμη:

Σοφια Ζαχαρακη ΝΔ
«Πόλεμος» για τη Ζαχαράκη: Κυριάκος: «Ελάτε να τη συλλάβετε» – Το βίντεο της ΝΔ με τον Βαξεβάνη

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις