Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αυτό είναι το νέο, πιο οικονομικό iPhone
PLUS

Αυτό είναι το νέο, πιο οικονομικό iPhone

Τα νέα μοντέλα της Apple παρουσιάζονται στις 12 Σεπτεμβρίου και οι φήμες γύρω από αυτά οργιάζουν ενώ εμείς, έχουμε τρελαθεί να περιμένουμε. Στις 6 Σεπτεμβρίου, διέρρευσαν στο Twitter φωτογραφίες από τα τελευταία iPhones, τα οποία δε θα λέγονται iPhone 9, αλλά θα έχουν διαφορετική ονομασία. Πρόκειται για τα iPhone Xc, που είναι μία απλούστερη και πιο οικονομική […]

Τα νέα μοντέλα της Apple παρουσιάζονται στις 12 Σεπτεμβρίου και οι φήμες γύρω από αυτά οργιάζουν ενώ εμείς, έχουμε τρελαθεί να περιμένουμε.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, διέρρευσαν στο Twitter φωτογραφίες από τα τελευταία iPhones, τα οποία δε θα λέγονται iPhone 9, αλλά θα έχουν διαφορετική ονομασία.

Πρόκειται για τα iPhone Xc, που είναι μία απλούστερη και πιο οικονομική μορφή των Χ, αν και θα έχουν επίσης οθόνη LCD 6.1 ιντσών, και βγαίνουν σε αρκετά χρώματα, όμως δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Η τιμή πώλησής τους θα ξεκινά από τα 699 δολάρια, δηλαδή θα είναι 300 δολάρια φθηνότερα από τα iPhone X που βγήκαν στην αγορά το Νοέμβριο του 2017.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του την Τετάρτη, όμως φαίνεται να είναι ένα μοντέλο που αξίζει. Ανεξάρτητα από το πώς θα ονομαστεί, η διαφορά στο κόστος είναι αισθητή.

Αποτέλεσμα εικόνας για woman smartphone

Δείτε ακόμη:

iphone

Τρέλα: Όχι ένα, αλλά τρία νέα iPhone φέρνει η Apple – Η μεγάλη έκπληξη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις