Τα κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση τη “μυστήρια” αυτή εποχή

ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση τη “μυστήρια” αυτή εποχή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Τα απαραίτητα κομμάτια Πάντα αυτή η εποχή είναι εφιάλτης για τις γυναίκες. Σιγά σιγά θα αρχίσει η ψυχρούλα, τα πρωτοβρόχια, η υγρασία και η επιλογή των ρούχων είναι μια απλά σπαστική διαδικασία. Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να αφήσεις στην κρεμάστρα, γιατί θα σε σώσουν μέχρι να μπουν τα κρύα. Και στη […]

14.09.2018 | 13:51

 

Τα απαραίτητα κομμάτια

Πάντα αυτή η εποχή είναι εφιάλτης για τις γυναίκες. Σιγά σιγά θα αρχίσει η ψυχρούλα, τα πρωτοβρόχια, η υγρασία και η επιλογή των ρούχων είναι μια απλά σπαστική διαδικασία.

Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να αφήσεις στην κρεμάστρα, γιατί θα σε σώσουν μέχρι να μπουν τα κρύα.

Και στη μόδα θα είσαι, αλλά και στις απαιτήσεις του καιρού.

Πρώτα από όλα, πλύνε και περιποιήσου το blazer σου, προτίμησε αυτό που είναι σε ανοιχτή απόχρωση. Θα το συνδυάζεις με την αγαπημένη σου βερμούδα και το λουλουδάτο πουκάμισό σου.

Το κοτλέ βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends για φέτος – διάλεξε ένα σε παστέλ απόχρωση και φόρεσέ το με ένα T-shirt.

Τα denim trends «ποζάρουν» στις βιτρίνες σε φαρδιές γραμμές που συνδυάζονται ιδανικά με ψηλά παπούτσια. Μία midi φούστα σε ίσια γραμμή, μαζί με ένα λεπτό πουλόβερ είναι ό.τι πρέπει για τα δροσερά βράδια, μαζί με τα σανδάλια σου.

Exit mobile version