Κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά, ξετυλίγεις το σαντουιτσάκι που έφτιαξες το πρωί και το βρίσκεις χάλια. Τι απογοήτευση!
Το πάνιασμα του ψωμιού μπορεί ωστόσο να αποφευχθεί και το μυστικό είναι το κατεψυγμένο ψωμί.
Το σάντουιτς που φτιάχνουμε με κατεψυγμένο ψωμί πρέπει να αποτελείται από τρία-τέσσερα υλικά.
Επίσης, πρέπει να φτιάχνεται υποχρεωτικά το πρωινό της ημέρας που θα καταναλωθεί. Αλλά και το ψωμάκι να παραμένει στην κατάψυξη μέχρι το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό που θα χρησιμοποιηθεί.
Ετοιμάστε λοιπόν όλα τα υλικά σας και βγάλτε το ψωμί από το ψυγείο μόνο όταν είστε απολύτως έτοιμοι, αλλά και πάλι ετοιμάστε το γρήγορα.
Αποφύγετε τα ταπεράκια και τυλίξτε το με μια διάφανη μεμβράνη τροφίμων. Ιδανικά, θα χρειαστεί και ένα δεύτερο περιτύλιγμα με αλουμινόχαρτο, ώστε να αποφύγουμε την περιττή έκθεση στον αέρα.