Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ανανέωση ή βαθύ καθάρισμα; Κάνε τα δερμάτινα παπούτσια “καινούρια”, πανεύκολα!
PLUS

Ανανέωση ή βαθύ καθάρισμα; Κάνε τα δερμάτινα παπούτσια “καινούρια”, πανεύκολα!

Αν τα δερμάτινα παπούτσια σας έχουν γεμίσει με λεκέδες μπορείτε εύκολα να τα καθαρίσετε ακολουθώντας τις παρακάτω 3 μεθόδους. Για απλή ανανέωση Αν τα παπούτσια σας δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο λεκέ αλλά θέλετε να τα καθαρίσετε συνολικά, τότε χρησιμοποιήστε σαπούνι και νερό. Βάλτε μερικές σταγόνες σαπουνιού μέσα σε ένα μπολ με νερό και χρησιμοποιώντας ένα […]

δερματινα παπουτσια

Αν τα δερμάτινα παπούτσια σας έχουν γεμίσει με λεκέδες μπορείτε εύκολα να τα καθαρίσετε ακολουθώντας τις παρακάτω 3 μεθόδους.

Για απλή ανανέωση

Αν τα παπούτσια σας δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο λεκέ αλλά θέλετε να τα καθαρίσετε συνολικά, τότε χρησιμοποιήστε σαπούνι και νερό. Βάλτε μερικές σταγόνες σαπουνιού μέσα σε ένα μπολ με νερό και χρησιμοποιώντας ένα πανάκι καθαρίστε τα παπούτσια σας ταμποναριστά.

Για λεκέδες

Αν υπάρχουν λεκέδες πάνω στα δερμάτινά σας, τότε βουτήξτε μια μπατονέτα μέσα σε οινόπνευμα και βάλτε την πάνω στο λεκέ. Μην τρίβετε έντονα και με μανία. Τα δερμάτινα παπούτσια θέλουν υπομονή και απαλό τρίψιμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για leather shoes

Για πολύ δύσκολους λεκέδες

Ανακατέψτε κρέμα ταρτάρ με λεμόνι ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα παχύρευστη. Βουτήξτε στην πάστα το πανάκι σας και βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στον λεκέ. Αφήστε για μερικές ώρες και στη συνέχεια καθαρίστε με νερό ταμποναριστά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις