Η απόλυτη λιχουδιά για να ξεχάσεις τη λιγούρα ή να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου
Υλικά
1 φλιτζάνι ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μαγιά
½ αλάτι κουταλιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2-3 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι σάλτσα πίτσας
40-50 φέτες πεπερόνι
2 φλ τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζεστό νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη και αφήνουμε το μείγμα να καθίσει για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτουμε λάδι, αλάτι και αλεύρι και χτυπάμε καλά στη συνέχεια καλύπτουμε το μπολ με ένα πλαστικό περιτύλιγμα για 20 λεπτά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και απλώνουμε στο ταψί μια λαδόκολλα.
Ανοίγουμε τη ζύμη και απλώνουμε τη σάλτσα, τα πεπερόνι και τη μοτσαρέλα ενώ στη συνέχεια «ρολάρουμε» τη ζύμη. Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια και ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.