Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαρβιτσιώτης: Ακόμα “κρύβουν” πού έχουν πάει τα 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Ακόμα “κρύβουν” πού έχουν πάει τα 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό (vid)

Απόκρυψη στοιχείων αναφορικά με τα 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό καταλογίζει στην κυβέρνηση ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του on camera, « για πολλοστή φορά, έχουμε μια Κυβέρνηση που δεν εστιάζει στην ουσία των καταγγελιών, αλλά απαντά με δίωξη των καταγγελλόντων». «Συνεχίζει να μη δίνει κανένα στοιχείο για […]

Απόκρυψη στοιχείων αναφορικά με τα 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό καταλογίζει στην κυβέρνηση ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας ΔημοκρατίαςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του on camera, « για πολλοστή φορά, έχουμε μια Κυβέρνηση που δεν εστιάζει στην ουσία των καταγγελιών, αλλά απαντά με δίωξη των καταγγελλόντων».
«Συνεχίζει να μη δίνει κανένα στοιχείο για το πού έχουν πάει τα 1,6 δισ. ευρώ του Προσφυγικού. Εξακολουθεί να μην εξηγεί τι φταίει και χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να ζουν σε hot spots ντροπής και προσβολής για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.  Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει τον έλεγχο των καταγγελιών.

Ήρθε η ώρα να χυθεί φως στις σκιές της Κυβέρνησης γύρω από τη διαχείριση του Προσφυγικού», σημειώνει ο κ.Βαρβιτσιώτης.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος ζήτησε να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

«Μετά τις αλλεπάλληλες  παραιτήσεις και αποπομπές κυβερνητικών αξιωματούχων, τις καταγγελίες τους για αδιαφανείς διαδικασίες και διασπάθιση κοινοτικών πόρων, εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα. Πρέπει να γίνει το αυτονόητο. Η Δικαιοσύνη να ελέγξει τις καταγγελίες και να διαταχθεί άμεσα  εισαγγελική έρευνα ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις