Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / My lovely «little» boots
ΓΥΝΑΙΚΑ

My lovely «little» boots

Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο στη γκαρνταρόμπα μας από ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Ο λόγος που δεν είναι σχεδόν ποτέ λάθος επιλογή είναι γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Μας χαρίζουν απίστευτη άνεση και ευελιξία στο καθημερινό μας ντύσιμο. Δε φτάνει όμως μόνο να τα έχεις, πρέπει να τα συνδυάζεις και σωστά έτσι ώστε να αναδείξεις το στυλ σου. […]

Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο στη γκαρνταρόμπα μας από ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια.

Ο λόγος που δεν είναι σχεδόν ποτέ λάθος επιλογή είναι γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Μας χαρίζουν απίστευτη άνεση και ευελιξία στο καθημερινό μας ντύσιμο. Δε φτάνει όμως μόνο να τα έχεις, πρέπει να τα συνδυάζεις και σωστά έτσι ώστε να αναδείξεις το στυλ σου.

Φόρεσε μποτάκια με στρας ή έντονο σχέδιο με μια casual φούστα, υφασμάτινη ή τζιν, για να δώσεις στην εμφάνισή σου άνεση και αυτοπεποίθηση. Όσο για τις μάξι φούστες, προσδίδουν από μόνες τους ένα πιο σοφιστικέ look.

Αποτέλεσμα εικόνας για ankle boots outfit

Όταν όμως τις συνδυάσεις με μποτάκια αστραγάλου, αμέσως το ντύσιμό σου μετατρέπεται σε casual και άνετο. Η μάξι φούστα διατηρεί το ντύσιμό σου στιλάτο και τα μποτάκια το μετατρέπουν σε πιο καθημερινό. Ένα μίνι φόρεμα ταιριάζει πάρα πολύ επίσης. Κάνει τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα και το ντύσιμό σου όχι τόσο εξεζητημένο, όπως αν φορούσες ψηλοτάκουνα και μίνι.

Το αποτέλεσμα είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε στυλ και άνεση. Και μιας και το λεοπάρ βασιλεύει φέτος, να θυμάσαι πως όλα τα animal print παπούτσια απαιτούν να κρατήσεις ήπιους τόνους στο υπόλοιπο ντύσιμό σου. Σκοπός είναι να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό ντύσιμο, όχι ένα χάος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ankle boots outfit
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις