Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο: Εν ψυχρώ εκτέλεση δημοφιλούς μοντέλου στη μέση του δρόμου
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Εν ψυχρώ εκτέλεση δημοφιλούς μοντέλου στη μέση του δρόμου

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Βαγδάτης, στο Ιράκ 22χραονο μοντέλο εκτελείται εν ψυχρώ, στη μέση του δρόμου. Ο δολοφόνος πλησιάζει τη λευκή Porsche που οδηγά η Τάρα Φάρες και την εκτελεί με έναν πυροβολισμό εξ επαφής. Το έγκλημα σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου. Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν φαίνεται το αυτοκίνητο […]

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Βαγδάτης, στο Ιράκ

22χραονο μοντέλο εκτελείται εν ψυχρώ, στη μέση του δρόμου. Ο δολοφόνος πλησιάζει τη λευκή Porsche που οδηγά η Τάρα Φάρες και την εκτελεί με έναν πυροβολισμό εξ επαφής. Το έγκλημα σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου.

Στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν φαίνεται το αυτοκίνητο να κυλάει με τη νεκρή 22χρονη στο τιμόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για tar fares irak

Η Φάρες, η οποία στο παρελθόν είχε αναδειχθεί Μις Βαγδάτη, είχε περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια ακολούθους στα social media και ήταν γνωστή για τα σχόλιά της υπέρ της ελευθερίας και της ζωής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών η Φάρες δολοφονήθηκε από μέλος μιας εγκληματικής εξτρεμιστικής ομάδας.

Πρόκειται για τον τέταρτο θάνατο γυναίκας που μιλούσε ανοιχτά υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με ακτιβιστές να υποστηρίζουν ότι και οι τέσσερις αποτέλεσαν στόχο γιατί εξέφραζαν τις απόψεις τους στο δημόσιο λόγο.

Η δολοφονία της Φάρες σημειώθηκε δύο ημέρες μετά τη δολοφονία της ακτιβίστριας Σουάντ αλ-Αλί που εκτελέστηκε ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό της έξω από σούπερ μάρκετ στην πόλη Βασόρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για tar fares irak

Ένα μήνα νωρίτερα, στις 17 Αυγούστου, είχε βρεθεί νεκρή υπό ύποπτες συνθήκες μια διάσημη χειουργός, η Ραφίφ αλ-Γιασίρι, η οποία ήταν γνωστή ως «η Μπάρμπι του Ιράκ».

Μια εβδομάδα αργότερα βρέθηκε νεκρή η ιδιοκτήτρια ινστιτούτου ομορφιάς στη Βαγδάτη με τις αρχές να αποδίδουν το θάνατό της σε καρδιακή προσβολή, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις