Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Είχε κάνει το σπίτι του… οπλοστάσιο – Παράνομος και κλεμμένος ο οπλισμός
ΕΛΛΑΔΑ

Είχε κάνει το σπίτι του… οπλοστάσιο – Παράνομος και κλεμμένος ο οπλισμός

Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 43χρονος σε χωριό του δήμου Πρέβεζας. Σε αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας, μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του παράνομο και ενδεχομένως κλεμμένο οπλισμό, βρέθηκαν συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα. Για κανένα από τα όπλα δεν είχε εκδοθεί νόμιμη άδεια κατοχής, ενώ στα δύο από αυτά οι αριθμοί […]

Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 43χρονος σε χωριό του δήμου Πρέβεζας. Σε αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας, μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του παράνομο και ενδεχομένως κλεμμένο οπλισμό, βρέθηκαν συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα.

Για κανένα από τα όπλα δεν είχε εκδοθεί νόμιμη άδεια κατοχής, ενώ στα δύο από αυτά οι αριθμοί αναγνώρισης και κάννης ήταν εμφανώς παραποιημένοι, πράγμα που στρέφει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο να έχουν κλαπεί από τον 43χρονο.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Αν επιβεβαιωθεί από τα εργαστήρια της Αστυνομίας ότι τα δυο όλα είναι κλεμμένα, θα προστεθεί στις δυο κατηγορίες και αυτή της κλοπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις