Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνει όταν τηγανίζουμε είναι να πετάγεται το λάδι επάνω μας ή στα γύρω ντουλάπια.
Αυτό συμβαίνει κυρίως με τροφές όπως οι πατάτες οι οποίες κυρίως αν είναι βρεγμένες πετούν πολύ λάδι όταν τηγανίζονται.
Υπάρχει ένας απλός τρόπος, ωστόσο, να αποφύγετε αυτό το πιτσίλισμα μόνο με ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε κουζίνα.
Αυτό είναι το αλάτι! Το μόνο που έχετε να κάνετε πριν κάψει το λάδι είναι να ρίξετε ελάχιστη ποσότητα αλατιού μέσα στο τηγάνι.
Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι το αλάτι εμποδίζει αυτό το ενοχλητικό πιτσίλισμα από το λάδι που κάνει την κουζίνα και τα ρούχα σας χάλια.