Όσοι έχετε μικρά παιδιά θα σας ζητάνε σχεδόν καθημερινά να τους φτιάξετε αυτή τη συνταγή.
Υλικά
200 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλάθουμε τον κιμά, τον αλατιπιπερώνουμε και σχηματίζουμε ένα μεγάλο μπιφτέκι.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός ποτηριού ανοίγουμε μια τρύπα στο κέντρο του μπιφετκιού, όπου θα βάλουμε το αυγό.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το μπιφτέκι από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
Όταν αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε στο κέντρο το αυγό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4 λεπτά, ανάλογα πόσο μαλακό θέλουμε τον κρόκο.