Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα μετά το μαγείρεμα ενός φαγητού με λάδι είναι αυτή η λιπαρότητα που μένει πάνω σε διάφορα σκεύη, από τηγάνια μέχρι τάπερ. Υπάρχει, ωστόσο, μια λύση, ένα υλικό της κουζίνας που μπορεί να απομακρύνει πιο εύκολα αυτή τη λιπαρότητα από τα διάφορα σκεύη σας. Ο λόγος για το αλάτι. […]
Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα μετά το μαγείρεμα ενός φαγητού με λάδι είναι αυτή η λιπαρότητα που μένει πάνω σε διάφορα σκεύη, από τηγάνια μέχρι τάπερ.
Υπάρχει, ωστόσο, μια λύση, ένα υλικό της κουζίνας που μπορεί να απομακρύνει πιο εύκολα αυτή τη λιπαρότητα από τα διάφορα σκεύη σας.
Ο λόγος για το αλάτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερική ποσότητα αλατιού κατά προτίμηση χοντρού.
Εφαρμογή
Ρίξτε το αλάτι στην λαδωμένη επιφάνεια και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι η απορρόφηση του λαδιού. Αφήστε το αλάτι στην επιφάνεια για 10 περίπου λεπτά και έπειτα αφαιρέστε το. Συνεχίστε πλένοντας το ταψί, το τηγάνι ή το τάπερ σας με ζεστό νερό και μπόλικη σαπουνάδα.
Το λάδι θα φύγει πολύ πιο εύκολα απ’ ο,τι αν το κάνατε χωρίς το αλάτι.