Αναβάθμισε το πιο απλό και εύκολο φαγητό στο λεπτό με λίγο μόνο ξύδι…
Ακόμα και το πιο πρόχειρο φαγητό που ετοιμάζεις πάνω στην πείνα σου και σε χρόνο ρεκόρ μπορεί να γίνει gourmet με μικρούς πειραματισμούς και μπόλικη φαντασία
Δώσε μια άλλη διάσταση στα αυγά μάτια, χρησιμοποιώντας λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί:
Μόλις είναι έτοιμο για σερβίρισμα το αυγό, πριν το βγάλεις από το τηγάνι σβήσε το με λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί.
Άφησε το τηγάνι για λίγο στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα και περίχυσε την πάνω στο αυγό, πριν το σερβίρεις στο πιάτο.
Μπορείς να συνοδέψεις, το πλέον gourmet, τηγανητό αυγό σου με ένα ποτήρι κρασί και φρυγανισμένο ψωμί.
Πραγματικά θα μείνεις εντυπωσιασμένος από το γευστικό αποτέλεσμα και σίγουρα θα γλείφεις τα δάχτυλα σου!