Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Γέμισαν οι βιτρίνες – Φέτος η τάση θέλει δύο κομμάτια, αλλά μαζί
ΓΥΝΑΙΚΑ

Γέμισαν οι βιτρίνες – Φέτος η τάση θέλει δύο κομμάτια, αλλά μαζί

Δυστυχώς ο καιρός είναι ακόμη ζεστός για εμάς που βιαζόμαστε να βάλουμε τα υπέροχα πουλοβεράκια μας, όμως έχουμε υπομονή. Ως τότε, θα χαζεύουμε τα περιοδικά και το διαδίκτυο για να μαθαίνουμε τις τάσεις. Φέτος, πρωταγωνιστούν κομψά και άνετα πλεκτά κομμάτια. Η  απόλυτη τάση στα πλεκτά είναι μία κι έχει την ιδιότητα να κάνει κάθε look να δείχνει ακριβό, χωρίς […]

Δυστυχώς ο καιρός είναι ακόμη ζεστός για εμάς που βιαζόμαστε να βάλουμε τα υπέροχα πουλοβεράκια μας, όμως έχουμε υπομονή. Ως τότε, θα χαζεύουμε τα περιοδικά και το διαδίκτυο για να μαθαίνουμε τις τάσεις.

Φέτος, πρωταγωνιστούν κομψά και άνετα πλεκτά κομμάτια. Η  απόλυτη τάση στα πλεκτά είναι μία κι έχει την ιδιότητα να κάνει κάθε look να δείχνει ακριβό, χωρίς να είναι.  Πλεκτά co-οrds, δηλαδή πλεκτά σετ συνθέτουν τα πιο κομψά σύνολα.

Αποτέλεσμα εικόνας για co ord sets winter

Ο επικρατέστερος συνδυασμός είναι η πλεκτή φούστα με πουλόβερ. Επιλέξτε την γραμμή που σας ταιριάζει, προσέχοντας η εφαρμογή να μην είναι πολύ στενή και φορέστε τα με sneakers, loafers, μποτάκια ή και ψηλές μπότες.

Αποτέλεσμα εικόνας για co ord sets winter

Προτιμότερο είναι να επενδύσετε σε ένα safe χρώμα.

Σχετική εικόνα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις