Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μύκονος: Ακολούθησαν δυο τουρίστριες κι επιχείρησαν να τις βιάσουν μπροστά στην πόρτα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μύκονος: Ακολούθησαν δυο τουρίστριες κι επιχείρησαν να τις βιάσουν μπροστά στην πόρτα

Ένα περιστατικό απόπειρας βιασμού δύο τουριστριών στη Μύκονο, ήρθε στο φως, μετά την αποκάλυψη ενός Μυκονιάτη επιχειρηματία μέσω facebook. Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής στη Χώρα της Μυκόνου, και συγκεκριμένα στην περιοχή Βαστάο. Ήταν η στιγμή που δυο αλλοδαπές εντυπωσιακές τουρίστριες αντελήφθησαν ότι δυο μελαμψοί άνδρες, ένας ψηλός και ένας λίγο πιο κοντός, σύμφωνα με […]

Ένα περιστατικό απόπειρας βιασμού δύο τουριστριών στη Μύκονο, ήρθε στο φως, μετά την αποκάλυψη ενός Μυκονιάτη επιχειρηματία μέσω facebook.

Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής στη Χώρα της Μυκόνου, και συγκεκριμένα στην περιοχή Βαστάο.

Ήταν η στιγμή που δυο αλλοδαπές εντυπωσιακές τουρίστριες αντελήφθησαν ότι δυο μελαμψοί άνδρες, ένας ψηλός και ένας λίγο πιο κοντός, σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν, τις ακολούθησαν μέχρι το σπίτι όπου διέμεναν.

mikonos_touristries

Όταν κατάλαβαν τον κίνδυνο, συνεννοήθηκαν να τρέξουν προς την πόρτα. Όμως, πριν προλάβουν να κλειδώσουν, οι δύο άνδρες όρμησαν και έσπρωξαν την πόρτα για να μπουν μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του επιχειρηματία, «οι δύο άνδρες προσπάθησαν να τις βιάσουν, με αποτέλεσμα να τις χτυπήσουν στο σώμα και στο πρόσωπο».

Οι δυνατές φωνές των γυναικών ξύπνησαν τους γείτονες, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, πριν προλάβουν να κάνουν κάτι χειρότερο.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο, αλλά οι δύο τουρίστριες, σοκαρισμένες εξαντλημένες από τον εφιάλτη που έζησαν, δεν είχαν το κουράγιο να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα, για να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον των επίδοξων βιαστών τους, ώστε να δώσουν επίσημα τις περιγραφές τους και να κινηθεί η διαδικασία εντοπισμού και η σύλληψή τους.

Το επόμενο κιόλας πρωινό οι δύο κοπέλες έφυγαν από το νησί για να επιστρέψουν στη χώρα τους.

pic5678 pic5679 pic5679
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις