Άνδρας ηλικίας περίπου 60 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος με καλώδια από δέντρο στο Άλσος Βεΐκου στις 12:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για αυτοκτονία, αφού κοντά του βρέθηκε μία καρέκλα, που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για να φτάσει τη θηλιά. Η σορός του εντοπίστηκε από τον φύλακα του πάρκου που κάλεσε άμεσα την αστυνομία.
![ÎÏοÏÎλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± αÏαγÏονιÏμÏÏ](https://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/bd72d8fca6d02c8396a721d7a1c382ee_XL.jpg?t=1528616707)
Άνδρας ηλικίας περίπου 60 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος με καλώδια από δέντρο στο Άλσος Βεΐκου στις 12:00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για αυτοκτονία, αφού κοντά του βρέθηκε μία καρέκλα, που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για να φτάσει τη θηλιά.
Η σορός του εντοπίστηκε από τον φύλακα του πάρκου που κάλεσε άμεσα την αστυνομία.
Ακολουθήστε μας
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
![AlphaFreePress](https://alphafreepress.gr/wp-content/themes/whsk_alpha_new/common/imgs/logo-min.png)