Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδωράκης: “Σε λίγο ο Γαβρόγλου θα ζητήσει από το Ρουβίκωνα να επέμβει στην ΑΣΟΕΕ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: “Σε λίγο ο Γαβρόγλου θα ζητήσει από το Ρουβίκωνα να επέμβει στην ΑΣΟΕΕ”

Με μια ειρωνική ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την απόφαση της Συγκλήτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ, πρώην ΑΣΟΕΕ) να αναστείλει αύριο Τετάρτη τη λειτουργία του ιδρύματος, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον πανεπιστημιακό χώρο εξαιτίας της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. “Η ΑΣΟΕΕ κλείνει γιατί η πολιτεία δεν μπορεί […]

Με μια ειρωνική ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την απόφαση της Συγκλήτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ, πρώην ΑΣΟΕΕ) να αναστείλει αύριο Τετάρτη τη λειτουργία του ιδρύματος, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον πανεπιστημιακό χώρο εξαιτίας της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.

“Η ΑΣΟΕΕ κλείνει γιατί η πολιτεία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την πρόσβαση των φοιτητών και των καθηγητών στη σχολή! Εύγε! Και όπου να ‘ναι θα βγει ο κ. Γαβρόγλου να ζητήσει από το φοιτητικό κίνημα να αναλάβει αυτό την ασφάλεια στην Πατησίων. Όπως… Φιλοσοφική”, τονίζει ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις