Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Παπαδημούλης συγκρίνει Γαβρόγλου με… Αϊνστάιν και “ρίχνει” το twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παπαδημούλης συγκρίνει Γαβρόγλου με… Αϊνστάιν και “ρίχνει” το twitter

Μετά το «σάλο» που προκλήθηκε χθες από την εισβολή ομάδας μαθητών στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, και τη διαμαρτυρία τους σε έντονο ύφος, οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν το… χαώδες γραφείο του υπουργού. Πολλοί επεσήμαναν ότι ο υπουργός δεν διαθέτει κομπιούτερ και ότι εκατοντάδες χαρτιά είναι σκορπισμένα παντού, σε μια πρωτοφανή […]

Μετά το «σάλο» που προκλήθηκε χθες από την εισβολή ομάδας μαθητών στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, και τη διαμαρτυρία τους σε έντονο ύφος, οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν το… χαώδες γραφείο του υπουργού.

Πολλοί επεσήμαναν ότι ο υπουργός δεν διαθέτει κομπιούτερ και ότι εκατοντάδες χαρτιά είναι σκορπισμένα παντού, σε μια πρωτοφανή αταξία, η οποία δεν συνάδει ούτε με τον ρόλο του ως καθηγητή πανεπιστημίου, ούτε ακόμη περισσότερο σε έναν υπουργό Παιδείας.

«Ο υπουργός που καλείται να βάλει τάξη στο χάος της Παιδείας!», σχολίασαν κάποιοι. Ανάμεσα σε αυτούς, η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου.

Σήμερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στην προσπάθειά του να στηρίξει τον υπουργό Παιδείας τον συνέκρινε με τον …Αϊνστάιν που είχε ένα παρόμοιο χαώδες γραφείο εργασίας!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις