Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιμένει η ΝΔ: “Λέει αλήθεια ο Καμμένος για συνεργασία Κοτζιά – Σόρος;”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει η ΝΔ: “Λέει αλήθεια ο Καμμένος για συνεργασία Κοτζιά – Σόρος;”

Ερωτήματα προς τους Νίκο Κοτζιά και Αλέξη Τσίπρα απευθύνει με νέα ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, που ρωτά εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι «εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός […]

Αποτέλεσμα εικόνας για πειραιώς νδ νέο σήμα

Ερωτήματα προς τους Νίκο Κοτζιά και Αλέξη Τσίπρα απευθύνει με νέα ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, που ρωτά εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι «εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας».

Η Πειραιώς καλεί τον Νίκο Κοτζιά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την καταγγελία, ενώ ζητά να πληροφορηθεί από τον πρωθυπουργό εάν γνωρίζει τα όσα καταγγέλλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Χθες ο Πάνος Καμμένος, που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει; Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει;

Εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος. Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις