Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συντριβή του Άρη από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συντριβή του Άρη από την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (vid)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπογέ και Πόνσε, η ΑΕΚ συνέτριψε τον Άρη με 4-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.  Η ΑΕΚ πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Άρη, συντρίβοντας τον με 4-0 στο άδειο – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Κορυφαίοι για την ομάδα του […]

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπογέ και Πόνσε, η ΑΕΚ συνέτριψε τον Άρη με 4-0 στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. 

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Άρη, συντρίβοντας τον με 4-0 στο άδειο – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν οι Μπογέ και Πόνσε που έδωσαν μία μοναδική παράσταση, δείχνοντας την ποιότητα τους.  Ο πρώτος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, ενώ ο δεύτερος σημείωσε δύο τέρματα. Το άλλο γκολ της Ένωσης το πέτυχε ο Λιβάγια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (75΄ Γιαννιώτας), Άλεφ, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Μπογέ (86΄ Γιούσης), Λιβάγια, Πόνσε (67΄ Μάνταλος)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (75΄ Ούγκο Σόουζα), Μπάσα, Ντιγκινί (75΄ Ναζλίδης), Κολάσο (67΄ Γιουνές Χαμζά), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Σιώπης, Μαβράι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις