Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανήλικοι έκλεψαν λεφτά και τάμπλετ και… τα πήγαν στη μαμά τους!
ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι έκλεψαν λεφτά και τάμπλετ και… τα πήγαν στη μαμά τους!

Τρεις ανήλικοι Έλληνες παραβίασαν ένα παράθυρο και τρύπωσαν σε ένα εμπορικό κατάστημα στη Χαλκίδα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όταν συνελήφθησαν, τους ακολούθησε με χειροπέδες στην Ασφάλεια και η μητέρα τους στην οποία είχαν δώσει μέρος από τα χρήματα που έκλεψαν! Οι «άγουροι» διαρρήκτες που εντοπίστηκαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης είχαν κλέψει από την επιχείρηση […]

Τρεις ανήλικοι Έλληνες παραβίασαν ένα παράθυρο και τρύπωσαν σε ένα εμπορικό κατάστημα στη Χαλκίδα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όταν συνελήφθησαν, τους ακολούθησε με χειροπέδες στην Ασφάλεια και η μητέρα τους στην οποία είχαν δώσει μέρος από τα χρήματα που έκλεψαν!

Οι «άγουροι» διαρρήκτες που εντοπίστηκαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης είχαν κλέψει από την επιχείρηση 400 ευρώ και ένα tablet, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση διαπίστωσαν ότι η 40χρονη μητέρα που συνέλαβαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων είχε πάνω της ένα ποσό που προερχόταν από την κλοπή.

Έτσι, όταν την οδήγησαν μαζί με τα κατηγορούμενα για κλοπή παιδιά της στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, της προστέθηκε η κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις