Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρωσία: Βομβιστική επίθεση στο FSB – Ένας νεκρός
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωσία: Βομβιστική επίθεση στο FSB – Ένας νεκρός

Ένας άνδρας νεκρός είναι ο απολογισμός μίας έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα κοντά στο κτίριο της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), στην πόλη Αρχάγγελσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας.  Όπως ανακοίνωσε η ρωσική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία εξετάζει αν το περιστατικό πρόκειται για τρομοκρατία, δράστης είναι ένας 17χρονος, κάτοικος της περιοχής, που έφερε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό.  Πέραν […]

Ένας άνδρας νεκρός είναι ο απολογισμός μίας έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα κοντά στο κτίριο της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), στην πόλη Αρχάγγελσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας. 

Όπως ανακοίνωσε η ρωσική αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία εξετάζει αν το περιστατικό πρόκειται για τρομοκρατία, δράστης είναι ένας 17χρονος, κάτοικος της περιοχής, που έφερε πάνω του εκρηκτικό μηχανισμό. 

Πέραν του άνδρα που έχασε τη ζωή του, η ρωσική αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανέφερε με ανακοίνωση της, ότι τρεις υπάλληλοι της FSB τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού. 

Αρχικά τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν ότι η έκρηξη σημειώθηκε μέσα σε ένα γραφείο στο κτίριο της FSB. 

«Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο του κτιρίου των διοικητικών υπηρεσιών της FSB στο Αρχάγγελσκ. Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ένας άνθρωπος, ο οποίος εισήλθε στο κτίριο, έβγαλε ένα άγνωστο αντικείμενο από την τσάντα του, το οποίο στη συνέχεια εξερράγη στα χέρια του, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενημερώθηκε για το συμβάν, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις