Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου». Σύμφωνα με το Variety, ο Σκοτ θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης. Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του και του οποίου η οικογένεια δολοφονείται άγρια. Τελικά αναγκάζεται να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την […]

03.11.2018 | 13:25

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του «Μονομάχου».

Σύμφωνα με το Variety, ο Σκοτ θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης.

Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου ως Μάξιμους, στρατηγός του ρωμαϊκού στρατού, ο οποίος προδίδεται από τον αυτοκράτορα του και του οποίου η οικογένεια δολοφονείται άγρια. Τελικά αναγκάζεται να γίνει μονομάχος σχεδιάζοντας την εκδίκηση κατά του αυτοκράτορα.

Ο Μάξιμους στο τέλος της ταινίας πεθαίνει, γι’ αυτό το σίκουελ επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Λούσιους, ο οποίος είναι γιος της Λουσίλα και ανιψιός του Κόμοδου (Χοακίν Φίνιξ).

Ο «Μονομάχος» είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, ενώ και ο Κρόου είχε πάρει το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου, ενώ αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, καθώς τα έσοδα έφτασαν τα 460 εκατ. δολάρια.

Exit mobile version