Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση σε περιπολικό: “Έσπαγαν τα τζάμια, ενώ ο αστυνομικός ήταν μέσα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση σε περιπολικό: “Έσπαγαν τα τζάμια, ενώ ο αστυνομικός ήταν μέσα”

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης» Αυτό είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση σε περιπολικό δίπλα από το Πεδίον του Άρεως. Όπως είπε, οι κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια, […]

Επίθεση σε περιπολικό

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης»

Αυτό είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση σε περιπολικό δίπλα από το Πεδίον του Άρεως.

Όπως είπε, οι κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια, ενώ ο ένας αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό και ο άλλος έκοβε κλήση.

«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», είπε.

Τόνισε δε πως δεν είχαν και άλλη επιλογή, καθώς οι μόνες ενισχύσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι δύο έναντι των περισσοτέρων ήταν διμοιρίες, που θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, η ανάγκη για ένστολους της Ομάδας Δ είναι μεγάλη, καθώς, «οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν».

«Φωνάζουμε για να αποφύγουμε κάτι δυσάρεστο», συμπλήρωσε.

Τέλος, ερωτηθείς για το «ρεμπέτικο κάλεσμα» του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική, αύριο, σχολίασε ότι «θα κάνει και καλλιτεχνικές βραδιές» και υπογράμμισε ότι «αυτοί έχουν σκοπό να δηλητηριάσουν τους πολίτες» και ως εκ τούτου «κανένας δεν μπορεί να πάει» στις εκδηλώσεις τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις