Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χρήστος Σπίρτζης – Λάζαρος Κυρίζογλου τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρήστος Σπίρτζης – Λάζαρος Κυρίζογλου τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες (vid)

Χρήστος Σπίρτζης και Λάζαρος Κυρίζογλου «πιάστηκαν» στα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.  Ο δήμαρχος Μενεμένης  αντέδρασε όταν αισθάνθηκε πως ο υπουργός Υποδομών δεν του έδινε τον λόγο για να χαιρετήσει. Αφού αντέδρασε, ο κ. Σπίρτζης τον κάλεσε στο βήμα, με τον δήμαρχο να αντιδρά λέγοντας «δηλαδή, αν δεν διαμαρτυρόμουν, δεν θα μου δίνατε το […]

Χρήστος Σπίρτζης και Λάζαρος Κυρίζογλου τσακώθηκαν

Χρήστος Σπίρτζης και Λάζαρος Κυρίζογλου «πιάστηκαν» στα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. 

Ο δήμαρχος Μενεμένης  αντέδρασε όταν αισθάνθηκε πως ο υπουργός Υποδομών δεν του έδινε τον λόγο για να χαιρετήσει.

Αφού αντέδρασε, ο κ. Σπίρτζης τον κάλεσε στο βήμα, με τον δήμαρχο να αντιδρά λέγοντας «δηλαδή, αν δεν διαμαρτυρόμουν, δεν θα μου δίνατε το λόγο;». Κάνοντας και τον σταυρό του, ανέφερε ακόμη ότι είχε ειδοποιήσει από το πρωί τον διευθυντή του υπουργού ότι ήθελε να μιλήσει.

Όμως τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί

Ενώ έλαβε τον λόγο ξανά ο κ. Σπίρτζης, ο δήμαρχος τον κατηγόρησε ότι έχει ένα μικρόφωνο και δεν σταματάει, γίνεται προκλητικός ενώ απομακρύνθηκε λέγοντας στον κ. Σπίρτζη ότι λέει ψέματα.

Πρόκειται για τα εγκαίνια του έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης επί της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Στην τελετή παράδοσης βρέθηκε και η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες και να γίνει ασφαλέστερη η κίνηση των πεζών.

Δείτε όσα έγιναν στα παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις