Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτο από τη Φιλοσοφική: “Το πρόβλημα όμως, είμαστε εμείς”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτο από τη Φιλοσοφική: “Το πρόβλημα όμως, είμαστε εμείς”

Κριτική κάνει ο Ρουβίκωνας, επιχειρώντας να υποβαθμίσει την δράση του μέσα στο Πανεπιστήμιο Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ανήρτησε μια φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις στη Φιλοσοφική Σχολή που έχει πλημμυρίσει. Συγκεκριμένα, ανάρτησαν χτες μία φωτογραφία με τις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής να έχουν ακόμη νερά από την νεροποντή της Πέμπτης, γράφοντας: «Τι κι αν όποτε βρέχει η Φιλοσοφική […]

Ρουβίκωνας-Φιλοσοφική.jpg

Κριτική κάνει ο Ρουβίκωνας, επιχειρώντας να υποβαθμίσει την δράση του μέσα στο Πανεπιστήμιο

Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ανήρτησε μια φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις στη Φιλοσοφική Σχολή που έχει πλημμυρίσει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησαν χτες μία φωτογραφία με τις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής να έχουν ακόμη νερά από την νεροποντή της Πέμπτης, γράφοντας:

«Τι κι αν όποτε βρέχει η Φιλοσοφική Σχολή μοιάζει με πισίνα; Το πραγματικό πρόβλημα για κάποιους συνεχίζει να είναι η Φοιτητική Ομάδα του Ρουβίκωνα».

Υπενθυμίζεται ότι η Κοσμήτορας την Φιλοσοφικής Σχολής Ελένη Καραμολέγκου σε συνέντευξη που έδωσε στο πανεπιστήμιο Αθηνών για το θέμα, δήλωσε πως ο Ρουβίκωνας δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε φοιτητική ομάδα.

Στην ερώτηση πώς θα αντιδράσει το πανεπιστήμιο σε μελλοντικές αντίστοιχες ενέργειες της ομάδας είπε δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι αποφάσεις θα λάβει το Ίδρυμα στο μέλλον.

Ζήτησε δε βοήθεια στην αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από όλους, και πρότεινε να απαξιωθεί η ομάδα τελικά και να μην προβάλλονται οι δραστηριότητες της.

«Ο Ρουβίκωνας πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει καμία σχέση με το πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση» δήλωσε.

«Η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέσα που δεν θα είχαν άμεση αποτελεσματικότητα και προσπαθεί με γνώμονα την ασφάλεια της σχολής να αντιδράσει ώστε να δοθεί οριστική λύση» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις