Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Μίλησε” μετά από χρόνια σιωπής η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μίλησε” μετά από χρόνια σιωπής η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ

Μετά από πολλά χρόνια, η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της μέσα από ένα σημείωμα με συγκεκριμένο παραλήπτη. Η 49χρονη Κορίνα η οποία είναι παντρεμένη με τον οδηγό της F1 εδώ και 23 χρόνια περιέγραψε τον άνδρα της ως «μαχητή» ο οποίος «δεν θα σταματήσει […]

Σουμάχερ

Μετά από πολλά χρόνια, η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της μέσα από ένα σημείωμα με συγκεκριμένο παραλήπτη.

Η 49χρονη Κορίνα η οποία είναι παντρεμένη με τον οδηγό της F1 εδώ και 23 χρόνια περιέγραψε τον άνδρα της ως «μαχητή» ο οποίος «δεν θα σταματήσει να παλεύει για τη ζωή του»

Το σημείωμα το έστειλε στην Γερμανίδα μουσικό Sascha Herchenbach, η οποία συνέθεσε προς τιμή του το τραγούδι «Born To Fight».

Η μουσικός έστειλε το τραγούδι ηχογραφημένο και σε cd στη σύζυγο του Σουμάχερ.

Η Herchenbach είπε πως δεν περίμενε ποτέ να λάβει κάποια απάντηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για michael schumacher wife

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμά σας και το όμορφο δώρο σας το οποίο μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι τόσο παρήγορο να λαμβάνουμε τόσες ευχές για ανάρρωση. Δίνει δύναμη στην οικογένειά μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν εγκαταλείπει ποτέ», έγραψε η Κορίνα Σουμάχερ στην Γερμανίδα.

Η Herchenbach αποκάλυψε την ύπαρξη του χειρόγραφου σημειώματος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Bunte.

«Δεν περίμενα ποτέ να πάρω κάποια απάντηση. Το γράμμα ήταν γραμμένο και υπογεγραμμένο από την Κορίνα. Μου έγραψε πώς είναι ευγνώμων και πώς την βοήθησε εκείνη και τα παιδιά της να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν».

Αποτέλεσμα εικόνας για michael schumacher wife

Η Herchenbach έγραψε το τραγούδι το Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή ένα χρόνο μετά το τρομακτικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις.

Η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο. Μετά το εξιτήριο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως.

Η Paris Match ανέφερε πρόσφατα πως κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πως δακρύζει κάθε φορά που βλέπει την θέα από το δωμάτιό του.

«Όταν τον βάζουμε στο αναπηρικό καρότσι και τον μεταφέρουμε κοντά στο παράθυρο ώστε να βλέπει το βουνό και τη λίμνη, ορισμένες φορές δακρύζει» φέρονται να έχουν υποστηρίξει συγγενείς του Γερμανού πιλότου.

«Ο Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει απώλεια μνήμης» επιβεβαιώνουν οι ίδιοι στο γαλλικό περιοδικό, ενώ αποκαλύπτουν ότι ένα επιτελεί 15 ατόμων τον φροντίζουν σε καθημερινή βάση στην οικία του, στη Γενεύη.

Αποτέλεσμα εικόνας για michael schumacher wife
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις