Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπουτάρης: Δεν θα είμαι υποψήφιος – Ψωμιάδης: Μήπως φοβήθηκε τη δική μου παρουσία;
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπουτάρης: Δεν θα είμαι υποψήφιος – Ψωμιάδης: Μήπως φοβήθηκε τη δική μου παρουσία;

Δεν θα είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Μπουτάρης Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε τους αντιδημάρχους του Δήμου για την απόφασή του. Η συζήτηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με στόχο τώρα να αποφασιστεί η διαχείριση του θέματος την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, ο Γιάννης Μπουτάρης θα έχει […]

Μπουτάρης-1.jpg

Δεν θα είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Μπουτάρης

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε τους αντιδημάρχους του Δήμου για την απόφασή του.

Η συζήτηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με στόχο τώρα να αποφασιστεί η διαχείριση του θέματος την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, ο Γιάννης Μπουτάρης θα έχει συνάντηση με τη δημοτική ομάδα, στην οποία επίσης θα αναλύσει το σκεπτικό του καθώς και το σχέδιό του για το επόμενο κρίσιμο διάστημα μέχρι και τις εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι τη στήριξη στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη είχαν εκφράσει το προηγούμενο διάστημα, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το  Κίνημα Αλλαγής.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει:

«Σεβαστή η απόφασή του. Να πω χαριτολογώντας πως μήπως φοβήθηκε τη δική μου παρουσία, διότι είχα δηλώσει πως τον ήθελα για αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα θα πατήσουμε σε ότι καλό αφήνει αυτή η διοίκηση. Θεωρούμε πως θα πάμε πολύ καλά στις εκλογές, έχοντας ως παρακαταθήκη το τεράστιο έργο που αφήσαμε στην Νομαρχία θα βαδίσουμε και στο δήμο Θεσσαλονίκης», λέει στο TyposThes.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις