Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εικόνες σοκ στην Αλεξάνδρας, λίγο πριν το ΑΕΚ – Άγιαξ (pics-vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εικόνες σοκ στην Αλεξάνδρας, λίγο πριν το ΑΕΚ – Άγιαξ (pics-vids)

Άγρια επεισόδια οπαδών λίγες ώρες πριν το ΑΕΚ – Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του Champions League  Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και ομάδας οπαδών του ΠΑΟ, του Άγιαξ και Πολωνών χούλιγκαν έλαβαν χώρα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ομάδα 150 ατόμων, αποτελούμενη από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ, οι οποίοι […]

Ματ μολότοφ

Φωτο αρχείου

Άγρια επεισόδια οπαδών λίγες ώρες πριν το ΑΕΚ – Άγιαξ για την 5η αγωνιστική του Champions League 

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και ομάδας οπαδών του ΠΑΟ, του Άγιαξ και Πολωνών χούλιγκαν έλαβαν χώρα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ομάδα 150 ατόμων, αποτελούμενη από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ, οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και Πολωνών χούλιγκαν της Βίσλα Κρακοβίας παρακολούθησε την προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Κατά την επιστροφή τους από το γήπεδο, κατέβηκαν στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Βικτώρια και στη συνέχεια άρχισαν να ανηφορίζουν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Καθώς ανέβαιναν πεζοί την Αλεξάνδρας, κοντά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στην περιοχή, τους περίμεναν περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Οι χούλιγκαν περπατούσαν στους δρόμους με καδρόνια στα χέρια, μολότοφ, μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια, ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Προσαγωγές ή συλλήψεις δεν έγιναν με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους Ολλανδούς και τους Πολωνούς να διαφεύγουν στο Πεδίον του Άρεως και τους οπαδούς της ΑΕΚ στα Εξάρχεια.

Άξιο αναφοράς πως το βράδυ της Τρίτης αναμένονται να βρεθούν 1100 φίλαθλοι του Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις