Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οι Θεατρικές Σκηνές “καρφώνουν” τον Σεφερλή: Ανήθικη επίθεση -Είχε ζητήσει 50.000 ευρώ (vid)
LIFESTYLE

Οι Θεατρικές Σκηνές “καρφώνουν” τον Σεφερλή: Ανήθικη επίθεση -Είχε ζητήσει 50.000 ευρώ (vid)

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές», Πάνος Κατσαρίδης. Ο κ. Κατσαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», χαρακτήρισε «ανήθικη» την επίθεση του Μάρκου Σεφερλή. Υποστήριξε ότι ο ηθοποιός ζήτησε τεράστια προκαταβολή. «Όπως ο κ. Σεφερλής δεν επιτρέπει να θίγεται ο ίδιος, έτσι και εμείς δεν επιτρέπουμε αυτά που ακούστηκαν […]

Μάρκος Σεφερλής

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές», Πάνος Κατσαρίδης.

Ο κ. Κατσαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», χαρακτήρισε «ανήθικη» την επίθεση του Μάρκου Σεφερλή. Υποστήριξε ότι ο ηθοποιός ζήτησε τεράστια προκαταβολή.

«Όπως ο κ. Σεφερλής δεν επιτρέπει να θίγεται ο ίδιος, έτσι και εμείς δεν επιτρέπουμε αυτά που ακούστηκαν χθες το βράδυ. Θεωρώ πολύ ανήθικη την επίθεση που έκανε ο κύριος Σεφερλής σε συνεργάτες της εταιρείας, την κ. Γκαγκάκη, η οποία είναι σύμβουλος επικοινωνίας της εταιρείας, όχι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Η οποία γνωρίζοντας και έχοντας στα χέρια της κάποια στοιχεία που προκύπτουν από νομικά έγγραφα βγήκε και εκπροσώπησε την εταιρεία», είπε ο Πάνος Κατσαρίδης μιλώντας στο Open.

Στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη για το ποσό της προκαταβολής που ζήτησε ο ηθοποιός προκειμένου να συμμετέχει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο Παλλάς.

«Ποτέ δεν κατηγορήσαμε τον Μάρκο Σεφερλή πως άφησε άνεργο κάποιον ηθοποιό. Αυτό που είπαμε, και είπε και η Κατερίνα Γκαγκάκη, είναι πως όταν μια παράσταση προσωποκεντρική ακυρώνεται, επειδή ο κεντρικός πρωταγωνιστής και η παραγωγή δεν τα βρίσκουν. Επειδή ο πρωταγωνιστής εμφανίζει κάποιες απαιτήσεις που δεν γίνονται αποδεκτές, η παράσταση οδηγείται σε ακύρωση», εξήγησε ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Ο Μάρκος Σεφερλής είχε ζητήσει μια τεράστια προκαταβολή, πέραν και εκτός των ειωθότων της θεατρικής αγοράς… το ποσό είναι 50.000 ευρώ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που τα λέω αυτά, αλλά όταν πια όλα έχουν βγει στη φόρα, δεν έχω άλλο δρόμο.

Για κάποιον που ξέρει από θέατρο το να δώσεις 50.000 ευρώ 4 μήνες πριν ξεκινήσει μια παράσταση καθιστά αδύνατη τη διενέργεια της παράστασης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις