Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εξαφανίστηκε 18χρονη – Η γνωριμία μέσω Facebook και η έκκληση του πατέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφανίστηκε 18χρονη – Η γνωριμία μέσω Facebook και η έκκληση του πατέρα

Μια 18χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε στην Κρήτη, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές Ο πατέρας, Ευάγγελος Ράλλης, εξηγεί στο iefimerida ότι υπάρχει πρόσωπο – κλειδί για την εξαφάνιση και πως καίριο ρόλο διαδραμάτισε η επαφή με συγκεκριμένο άνδρα στο Facebook. Η κοπέλα που δηλώθηκε ως εξαφανισμένη είναι η 18χρονη Μαριάννα Ράλλη από τα Χανιά. «Από χθες το βράδυ τη χάσαμε. Η γυναίκα […]

Μια 18χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε στην Κρήτη, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές

Ο πατέρας, Ευάγγελος Ράλλης, εξηγεί στο iefimerida ότι υπάρχει πρόσωπο – κλειδί για την εξαφάνιση και πως καίριο ρόλο διαδραμάτισε η επαφή με συγκεκριμένο άνδρα στο Facebook.

Η κοπέλα που δηλώθηκε ως εξαφανισμένη είναι η 18χρονη Μαριάννα Ράλλη από τα Χανιά.

«Από χθες το βράδυ τη χάσαμε. Η γυναίκα μου και ο γιος μου κοιμόντουσαν, εγώ όμως την είδα να πηγαίνει προς την πόρτα. Μου είπε ότι της άρεσαν τα στολίδια και τα λαμπάκια που είχαμε βάλει έξω και μετά έφυγε. Σηκώθηκα να τη ρωτήσω που πάει, αλλά είχε εξαφανιστεί» αναφέρει στο iefimerida κ. Ράλλης.

Σύμφωνα με τον πατέρα, «έπαιξε ρόλο το Facebook. Μου είχε πει ότι γνώρισε κάποιο αγόρι και πως επρόκειτο να έρθει στα Χανιά για να τον γνωρίσουμε. Ομως τελικά όχι μόνο δεν τον γνωρίσαμε, αλλά χάσαμε και την κόρη μας».

Όπως λέει «είμαι σίγουρος ότι έφυγε γιατί διαπιστώσαμε ότι είχε πάρει μαζί της κάποια ρούχα, λίγα χρήματα, το λάπτοπ της, και το κινητό της. Το κινητό της, δυστυχώς, είναι διαρκώς κλειστό πλέον» προσθέτει.

Η Μαριάννα Ράλλη / Φωτογραφία: kriti24.gr

Το μόνο στοιχείο που έχει στη διάθεσή της η οικογένεια είναι μια πληροφορία για τον τόπο διαμονής του προσώπου, στο οποίο φέρεται ότι αναζήτησε «καταφύγιο» η κόρη του.

«Ξέρουμε ότι είναι από τον Βόλο. Κατά τα άλλα είναι τελείως άγνωστος. Δεν ξέρουμε καν αν είναι Θανάσης ή Βασίλης. Και δεν είμαστε και σίγουροι ότι ξέρει και η ίδια ποιος είναι. Για το Facebook μιλάμε που εμφανίζεται ο άλλος 20 ετών και είναι 50» προσθέτει ο Ευάγγελος Ράλλης.

«Μάλιστα μας είχε πει ότι θα ερχόταν στα Χανιά για να τον γνωρίσουμε στις 13 του μήνα, δηλαδή χθες, ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε. Όμως όχι μόνο δεν τον γνωρίσαμε αλλά χάσαμε την κόρη μου».

Το πρωί η οικογένεια της Μαριάννας επισκέφθηκε την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και δήλωσε την εξαφάνιση. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί Λιμενικό αλλά και οι Αρχές του Αεροδρομίου.

«Η κόρη μου, το ξέρω, είναι ενήλικη, αλλά είναι μόλις 18. Ανησυχώ γιατί δεν ξέρω που έχει πάει. Φοβάμαι τα χειρότερα, φοβάμαι το άγνωστο» τονίζει καταλήγοντας.

Σύμφωνα με την οικογένεια, η 18χρονη Μαριάννα, όταν έφυγε, φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα και μπλε τζιν με σκισίματα και αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή στο τηλέφωνο 694 409 7911.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις