Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκε η 18χρονη Χανιώτισσα που αγνοείτο – “Γονείς προσοχή”, λέει ο πατέρας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκε η 18χρονη Χανιώτισσα που αγνοείτο – “Γονείς προσοχή”, λέει ο πατέρας

Βρέθηκε η 18χρονη Χανιώτισσα που το βράδυ της Πέμπτης έφυγε αιφνιδιαστικά από το σπίτι της και αγνοείτο για περίπου 20 ώρες  Οι γονείς της νεαρής είχαν “πεθάνει” από την αγωνία τους και καλούσαν μέσω ΜΜΕ όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει την αστυνομία. Η Μαριάννα είχε αφήσει μόνο ένα σημείωμα και έκλεισε για ώρες το κινητό […]

Βρέθηκε η 18χρονη Χανιώτισσα που το βράδυ της Πέμπτης έφυγε αιφνιδιαστικά από το σπίτι της και αγνοείτο για περίπου 20 ώρες 

Οι γονείς της νεαρής είχαν “πεθάνει” από την αγωνία τους και καλούσαν μέσω ΜΜΕ όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει την αστυνομία.

Η Μαριάννα είχε αφήσει μόνο ένα σημείωμα και έκλεισε για ώρες το κινητό της. Αυτό που τόνιζε ο πατέρας της νεαρής, είναι πως η κόρη του πριν από λίγο καιρό είχε γνωρίσει έναν άγνωστο άνδρα μέσω facebook.

Σύμφωνα με τον πατέρα, «έπαιξε ρόλο το Facebook. Μου είχε πει ότι γνώρισε κάποιο αγόρι και πως επρόκειτο να έρθει στα Χανιά για να τον γνωρίσουμε. Όμως τελικά όχι μόνο δεν τον γνωρίσαμε, αλλά χάσαμε και την κόρη μας».

Για τον εντοπισμό της 18χρονης είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία ωστόσο η ίδια η κοπέλα ήταν αυτή που έδωσε αίσιο τέλος στην αναζήτηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον πατέρα της Μαριάννας, το νεαρό κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ. Ράλλης: «Η Μαριάννα μας επέστρεψε στο σπίτι, μετά από πιέσεις και είναι καλά στην υγεία της».

«Προσοχή στους γονείς που τα παιδιά τους έχουν Facebook»

Πάντως, ο κ. Ράλλης, ο οποίος πέρασε αρκετές ώρες αγωνίας ψάχνοντας την κόρη του, επιθυμεί να απευθύνει ένα μήνυμα στους γονείς εφήβων και νεαρών παιδιών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Παρακαλώ όλους τους γονείς που έχουν παιδιά με λογαριασμό στο Facebook να τα αποτρέψουν από το να συνομιλούν με αγνώστους.».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις