Με δύο πολύ απλούς τρόπους το ψωμάκι μας μπορεί να μείνει φρέσκο για περισσότερες από μια ημέρες.
Εφόσον καθημερινά πηγαίνουμε στο φούρνο της γειτονιάς για να πάρουμε ψωμί, καλό θα ήταν να μάθουμε και πώς μπορούμε να το διατηρήσουμε φρέσκο για περισσότερες μέρες.
Δείτε τα δύο απλά κόλπα που ακολουθούν για να μην χρειαστεί να το πετάξουμε.
Το αποθηκεύουμε με μια ολόκληρη ρίζα σέλινου, ώστε να το απολαύσουμε περισσότερο.
Μόλις το αγοράσουμε, το βάζουμε σε μέρος κλειστό και το σκεπάζουμε με πανί.
Aν θέλουμε να το κρατήσουμε περισσότερο, το κόβουμε σε κομμάτια και το φυλάμε στην κατάψυξη (διατηρείται 3 μήνες).