Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στο Στρασβούργο – Αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Στρασβούργο – Αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων

Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές. «Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε. Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν […]

Συγγενείς θυμάτων της επίθεσης στο Στρασβούργο

Υπέκυψε στα τραύματά του και πέμπτο θύμα της επίθεσης στο Στρασβούργο, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού και οι τοπικές αρχές.

«Ο αδελφός μου Μπάρτο Πέντρο Ορεντ-Νιτζιέλσκι μόλις μάς άφησε.

Σας ευχαριστεί για την αγάπη σας και για την δύναμη που του δώσατε», έγραψε στο Facebook ο αδελφός του 36χρονου, κατοίκου του Στρασβούργου, που καταγόταν από το Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Ο Σερίφ Σακάτ σκόρπισε τον τρόμο στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου την περασμένη Τρίτη.

Ο 29χρονος ριζοσπαστικοποιημένος κακοποιός σκοτώθηκε δύο ημέρες μετά την επίθεση από αστυνομικά πυρά.

Ελεύθεροι οι συγγενείς του μακελάρη

Οι γαλλικές αρχές προχώρησαν σε άρση της προσωρινής κράτησης τεσσάρων μελών της οικογένειας του δράστη της επίθεσης την περασμένη Τρίτη στο Στρασβούργο Σερίφ Σεκάτ, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Ωστόσο αποφάσισαν να συνεχιστεί η κράτηση τριών άλλων μελών του κοντινού του περιβάλλοντος, σύμφωνα και πάλι με την εισαγγελία.

«Η προσωρινή κράτηση τεσσάρων μελών της οικογένειας του Σερίφ Σεκάτ ήρθη απουσία μέχρι στιγμής στοιχείων που να τα ενοχοποιούν», διευκρίνισε η εισαγγελία.

Τόνισε ότι πρόκειται για τους γονείς του και δύο από τους αδελφούς του, ορισμένοι από τους οποίους παρουσιάστηκαν μόνοι τους στις αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις