Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη: Ένταση και διακοπή δίκης – “Πώς μου μιλάτε έτσι;”
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη: Ένταση και διακοπή δίκης – “Πώς μου μιλάτε έτσι;”

Ένταση στην δίκη για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ανάμεσα στον επιχειρηματία και στον συνήγορο ενός εκ των κατηγορουμένων.  Το φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με το ekriti.gr, προκλήθηκε όταν ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων, που δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απαγωγή, ρώτησε τον  Μιχάλη Λεμπιδάκη, από πού ενημερώθηκε για […]

Δίκη-για-την-απαγωγή-Λεμπιδάκη.jpg

Ένταση στην δίκη για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ανάμεσα στον επιχειρηματία και στον συνήγορο ενός εκ των κατηγορουμένων. 

Το φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με το ekriti.gr, προκλήθηκε όταν ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων, που δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απαγωγή, ρώτησε τον  Μιχάλη Λεμπιδάκη, από πού ενημερώθηκε για τους ρόλους των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Ο κ. Λεμπιδάκης απάντησε πώς ενημερώθηκε «από τις εφημερίδες».

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου, ο οποίος διερωτήθη πώς είναι δυνατόν για μία τόσο σοβαρή υπόθεση η ενημέρωση να γίνεται από όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης.

«Πώς μου μιλάτε έτσι;», ήταν η απάντηση του επιχειρηματία.

Το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για λίγο για να εκτονωθεί η ένταση και θα συνεχίσει σε λίγο.

Ο επιχειρηματίας συνεχίζει σήμερα την κατάθεσή του, κρατώντας την ίδια στάση.

Δεν δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για τους ρόλους των κατηγορουμένων στην απαγωγή, γεγονός που είχε σχολιαστεί και τις προηγούμενες ημέρες, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα της Κρήτης.

Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο με τον επιχειρηματία να χαιρετά δια χειραψίας πέντε εκ των κατηγορουμένων σε μία διακοπή της δίκης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που απασχόλησε ολόκληρη την Ελλάδα ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη.

Είχε προηγηθεί αναβολή που ζητήθηκε από έναν από τους κατηγορουμένους που δεν είχε δικηγόρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις