Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει ένας σοβαρός Συριζαίος στα Εξάρχεια να πει στον Τσίπρα τι συμβαίνει;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει ένας σοβαρός Συριζαίος στα Εξάρχεια να πει στον Τσίπρα τι συμβαίνει;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Ακούει κανείς από την κυβέρνηση τις φωνές απόγνωσης των κατοίκων των Εξαρχείων;», αναρωτιέται ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την οργισμένη επιστολή κατοίκων της περιοχής. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάει στα Εξάρχεια και να δει τι πραγματικά συμβαίνει και να πάψει να περιπαίζει τους πολίτες. «Δεν υπάρχει αλήθεια, […]

20.12.2018 | 09:43

«Ακούει κανείς από την κυβέρνηση τις φωνές απόγνωσης των κατοίκων των Εξαρχείων;», αναρωτιέται ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την οργισμένη επιστολή κατοίκων της περιοχής.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάει στα Εξάρχεια και να δει τι πραγματικά συμβαίνει και να πάψει να περιπαίζει τους πολίτες.

«Δεν υπάρχει αλήθεια, ένας σοβαρός Συριζαίος κάτοικος Εξαρχείων να πει στον πρωθυπουργό τι πραγματικά συμβαίνει; Να τον προσκαλέσει μια μέρα στο σπίτι του να δει στα κλεφτά από τα παράθυρα τις «πολύμορφες και συμμετοχικές δράσεις»;

Και αν δεν μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ας στείλει την υπουργό του ή κάποιον έμπιστό του. Να δουν τον αργό θάνατο μιας ιστορικής γειτονιάς και να πάψουν να περιπαίζουν τους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Από την μία λοιπόν οι πολίτες των Εξαρχείων και από την άλλη ο κ.Τσίπρας που επιμένει ότι ο Δεκέμβρης δεν είναι μόνο μολότοφ και καταστροφές αλλά και «εκατοντάδες πολύμορφες συμμετοχικές δράσεις σε όλη τη χώρα». Που τις είδε;

Τον προκάλεσα και χθες στη Βουλή να μας πει έστω και μια «πολύμορφη συμμετοχική δράση» που γεννήθηκε από τις στάχτες, τις καταστροφές και τις λεηλασίες της Αθήνας.

Εντάξει, να πάσχουν από βαρβαρολαγνεία κάποιοι περιθωριακοί και κάποιοι εξωκοινοβουλευτικοί. Αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός;», τονίζει ακόμη στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωράκης.

Exit mobile version