Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση Μαξίμου στη Φώφη – “Ψυχραιμία παιδιά”, απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Μαξίμου στη Φώφη – “Ψυχραιμία παιδιά”, απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

Με ένα non paper το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται στην Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη  «Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις […]

Μέγαρο-Μαξίμου-1.jpg

Με ένα non paper το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται στην Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη 

«Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία» αναφέρει το Μαξίμου.

«Μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη».

Χαριλάου Τρικούπη: «Ψυχραιμία παιδιά»

Η Χ. Τρικούπη απάντησε στο non paper του Μαξίμου με άτυπο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικός χορηγός του κ. Μητσοτάκη και της δεξιάς καλά θα κάνει να σιωπά. Ψυχραιμία παιδιά. Καλή πρωτοχρονιά».

Αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής

Υπενθυμίζεται ότι στο Κίνημα Αλλαγής προκλήθηκαν έντονες αναταράξεις μετά τη δήλωση του γραμματέα επικοινωνίας Σταμάτη Μαλέλη σε ραδιοφωνικό σταθμό, περί «στενών σχέσεων» του Κινήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, που κινούνται στην ίδια προοδευτική κατεύθυνση.

Η δήλωση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα συνεργαστεί με μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που «θα φέρει τον όλεθρο» και ότι δεν θα φοβηθεί και δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική -σενάριο που αποκλείει κάθε σύμπραξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε περίπτωση που η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πετύχει αυτοδυναμία στις εκλογές- προκάλεσαν τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του Κινήματος, που ζήτησαν διευκρινίσεις και εξηγήσεις από τη Φώφη Γεννηματά.

Με δήλωσή του στον ραδιοσταθμό Νews 24/7 ο κ. Μαλέλης δήλωσε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν φοβάται τις δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική και ότι σε περίπτωση που η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, δεν θα συνεργαστεί «με μία κυβέρνηση που θα φέρει τον όλεθρο».

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ευθαρσώς πως «και βέβαια δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ», γιατί «εμείς σαφώς κινούμαστε στην προοδευτική κατεύθυνση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις