Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετά την ανάρτηση που έγινε viral, ο πατέρας “φωνάζει”: “Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι”
ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την ανάρτηση που έγινε viral, ο πατέρας “φωνάζει”: “Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι”

Viral αμέσως έγινε η ανάρτηση του αγανακτισμένου πατέρα που περιέγραψε στο Facebook πώς μια απλή βόλτα με τον γιο που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι κατέληξε σε Γολγοθά «Αυτήν τη φορά δεν είχα άλλα όρια αντοχής και ανοχής», λέει στο protothema.gr ο Ιωάννης Γλύκος. Αφορμή για το ξέσπασμα του πατέρα ήταν αναίσθητος οδηγός που είχε παρκάρει […]

Viral αμέσως έγινε η ανάρτηση του αγανακτισμένου πατέρα που περιέγραψε στο Facebook πώς μια απλή βόλτα με τον γιο που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι κατέληξε σε Γολγοθά

«Αυτήν τη φορά δεν είχα άλλα όρια αντοχής και ανοχής», λέει στο protothema.gr ο Ιωάννης Γλύκος.

Αφορμή για το ξέσπασμα του πατέρα ήταν αναίσθητος οδηγός που είχε παρκάρει στην διάβαση των ΑμεΑ και τον περίμεναν 50 λεπτά!

Ο κ. Γλύκος εξηγεί πως «πάντα διαμαρτύρομαι απλά ποτέ δεν το έχω κάνει τόσο έντονα. Αυτή τη φορά δεν μπορούσα να πάω πουθενά, γιατί υπήρχαν κι άλλα αυτοκίνητα διπλοπαρκαρισμένα. Έτσι πήρα την απόφαση να παραμείνω εκεί με τον γιο μου μέχρι να έρθει ο οδηγός του αυτοκινήτου».

Περαστικοί αποφάσισαν να παραμείνουν μαζί τους και να περιμένουν μαζί τον οδηγό.

Ερωτηθείς πώς αντιμετώπισε ο 17χρονος γιος του το συμβάν ο κ. Γλυκός εξήγησε ότι έχει 90% αναπηρία.

«Το θεώρησε αστείο γιατί ενθουσιάστηκε με όλο τον κόσμο που ήταν κοντά του, καταλάβαινε φυσικά για ποιο λόγο συμβαίνει και του το εξήγησα. Νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε για το παιδί μου και την οικογένεια μου».

Μόλις έφτασε ο οδηγός του αυτοκινήτου στο σημείο ο πατέρας τον ρώτησε αν ήταν εκείνος στη θέση τους πώς θα διαχειριζόταν μια ανάλογη κατάσταση.

Ο νεαρός τυ ζήτησε ένα συγγνώμη και του ξεκαθάρισε πως βιάζεται και πως θα έπρεπε να φύγει.

Ο πατέρας του Δημήτρη μάλιστα θέλησε να μοιραστεί ακόμη ένα εξοργιστικό περιστατικό.

«Κάποτε περνούσαμε αργά έναν δρόμο γιατί το προηγούμενο αμαξίδιο του γιου μου είχε μια βλάβη. Τότε ένας οδηγός άνοιξε το παράθυρο και με έβρισε γιατί πήγαινα αργά με αναπηρικό αμαξίδιο», είπε.

«Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι, να διαμαρτυρηθούμε. Καταλαβαίνω από τα τηλεφωνήματα που δέχομαι ότι κάτι έχει συμβεί. Αν αυτό το πράγμα φτάσει σε χιλιάδες σπίτια και ευαισθητοποιήσει έστω και πέντε-δέκα-είκοσι μυαλά τότε για τον Δημήτρη θα είναι μια νίκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις