Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών

Tο υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι σχεδιάζουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους «ποντάροντας» να τις πάρουν πίσω λίγο αργότερα […]

Tο υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι σχεδιάζουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους «ποντάροντας» να τις πάρουν πίσω λίγο αργότερα στη διάρκεια του έτους, καταβάλλοντας αναλογικά λιγότερα τέλη κυκλοφορίας, θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι για να συμβεί αυτό, χρειάζεται να έχει προηγηθεί η κατάθεση νέας διάταξης νόμου.

Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών ελήφθη με γνώμονα τις μέχρι τώρα πληρωμές τελών που έχουν γίνει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει προς διευκόλυνση των πολιτών ότι παρατείνεται έως και την Παρασκευή 11.1.2019 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2019 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις